вторник, 20 май 2014 г.

Биологичен пилинг-край с акнето и белезите,пигментация и бръчки

Мечтали ли сте за кожа без следи от белези,акне,пигментни петна,бръчки и кожни проблеми.Ние имаме разрешение на вашият проблем с продуктите на BDR това е възможно само в RELAX козметично и масажно студио.
Решението е BDR-Beauty defect repair. 1.Бръчките се намаляват дори и в по-дълбоките слоеве и кожата изглежда по-млада,по-здрава,по-стегната и по-сияйна. 2.Премахване на пигментни петна,кожата става по-гладка и по-млада,нейният цвят и тен се подобряват. 3.Стимулира микроциркулацията. 4.Плитките и дълбоки бръчки се заличават. 4.Стягане на лицевия контур. 5.Почиства и видимо намалява несъвършенствата. 6.Регулира мастната секреция. 7.Свива порите,заглажда кожата и намалява белезите. 8.Подобрява способността на кожата да задържа влага. 9.Комлексно подобрява структурата на кожата. 10.Подобрява насищането с кислород,прави кожата по-стегната и еластична. 11.Активираактивните действащи съставки за по-добра абсорбация. 12.стимулира и ускорява клетъчното делене и обновяване на кожата. 13.Тонизира. 14.Прилага се при поражения след слънчеви изгаряния. 15.Силно загрубяла кожа. 16.Белези от акне и шарка. 17.Заличава неравномерна пигментация,пигментни петна и белези. 18.Идеален метод за лице.шия,деколте и гръб. 19.За всеки тип кожа. 20.Прилага се целогодишно.Лечебна терапия за проблемна кожа с биологичен пийлинг BDR - 39.00 лв.
Пакет от 5 процедури по 29.00 лв. Биологичният пийлинг ефикасен метод за подобряването състоянието на кожата Ви без странични ефекти. Почистване на проблемната кожа, заглажда релефа, редуцира акнето и белезите. За контакти:Илиана Младенова тел:0879043904


Няма коментари:

Публикуване на коментар